Over mij

 

Ik ben Petra Witterland, geregistreerd BLCN leefstijlcoach en woon in Hengelo. Getrouwd en moeder van 4 kinderen. Sinds 2020 heb ik mijn eigen praktijk als leefstijlcoach. Ik heb daarnaast ruim 24 jaar als jeugdverpleegkundige gewerkt en mij gespecialiseerd als verpleegkundige gezond gewicht.

 

Ongeveer 16 jaar geleden merkte ik als moeder van destijds 3 jonge kinderen, dat ik niet lekker in mijn vel zat. Ik was voor mijn gevoel steeds mijn hoofd boven water aan het houden, voor iedereen aan het zorgen, behalve voor mijzelf.

 

Ik ben toen begonnen met hardlopen, dit hielp mij om weer echt een moment voor mijzelf te hebben, op te laden en tot nieuwe gedachten te komen.

 

Omdat ik daarnaast ook last begon te krijgen van mijn darmen en huid, ontdekte ik in de loop der jaren steeds meer de positieve invloed van gezonde leefstijl keuzes. Ik werd erg enthousiast over de kracht van voeding, terug naar de basis, met zo weinig mogelijk toevoegingen en het effect van beweging.

 

In 2018 heb ik besloten om de opleiding te gaan volgen voor leefstijlcoach, omdat ik graag anderen zou willen helpen weer lekker in hun vel te zitten, zowel lichamelijk als geestelijk. 

 

Balans en timemanagement zijn daarbij erg belangrijke thema's, ook in mijn eigen leven. Wat mij ontspant is er op uit gaan met mijn man of kinderen, zingen, samen muziek maken en hardlopen.

 

Makarios betekent gelukkig of gezegend.

Dit wens ik jou toe:

Zit gelukkig in je vel!